Ziekenboeg

Al lange tijd liep mevrouw A. (Ank) Tuinder met een aangezichtspijn rond. Niet alleen de pijn was erg vervelend maar het beïnvloedde ook haar dagelijkse doen en laten.
Vorige week is ze hieraan in Tilburg geopereerd, iets wat niet geheel zonder risico was.
Gelukkig is Ank weer thuis en zijn de eerste resultaten zeer bevredigend. Over ca. 6 weken kan de behandelend arts vertellen of de operatie helemaal geslaagd is.

Lid van het eerste uur, de heer N. (Nico) van de Berg, kampte ook met klachten. Bij hem waren een aantal verstoppingen in de aders geconstateerd wat inmiddels heeft geleid tot een operatie waarbij 4 bypasses zijn aangelegd.
Ook Nico is herstellende en wat aan de betere hand.

Een ander die al geruime tijd in de lappenmand zit is dhr. H.G. (Harm) Brouwer, ook een oud gediende binnen ons ledenbestand.
Bij hem zijn tumoren in het darmkanaal geconstateerd, heeft inmiddels een groot aantal bestralingen moeten ondergaan en is helaas uitbehandeld. Harm gaat dus een onzekere toekomst tegemoet.

Wij wensen allen heel veel sterkte.

Wil je ook onze zieken een hart onder de riem steken en een kaartje sturen, stuur deze dan naar de vereniging (vermeld voor wie deze bestemd is) en wij zorgen dat deze op de juiste plaats terecht komt.

met vriendelijke groet,
het bestuur

Updated: 12 november 2016 — 19:35